Geen enkele comma splice of dubbele spatie is veilig wanneer ik 'aan' sta. Ik ben helemaal in mijn element wanneer ik teksten van hoogwaardige kwaliteit mag creëren en ik schep graag orde in de chaos door te kijken naar structuur en processen. Daarom kun je mij inzetten voor (eind)redactiewerk en het managen van contentprojecten.

(Eind)redactie

Zie je in het woud van letters de woorden en zinnen niet meer, krijg je spontaan last van writer's block of kom je in de knel met een deadline? Laat mij dan het verhaal vertellen - of je nu al een opzet hebt die geredigeerd moet worden, een tekst die vertaald moet worden (NL-EN en EN-NL) of een pagina die nog helemaal blanco is. De puntjes op de i zijn natuurlijk inbegrepen.

Projectmanagement

Er is een idee voor een boek, tijdschrift, website of ander tekstproduct. Er is een deadline. En het stuk ertussenin? Dat kun je aan mij overlaten. Met mij als projectmanager hoef jij je geen zorgen te maken over het managen van het budget, het maken van een haalbare planning, het vinden en aansturen van het juiste team en het bewaken van de kwaliteit - dat doe ik met veel plezier voor je.

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken of een offerte aan te vragen.